מה שלומכם??? איך עובר עליכם יולי אוגוסט הנורא? מוזמנים למזוג לכם כוס יין לבן צונן כי לפניכם פוסט לייף סטייל שמנמן במיוחד. אוכל הוא חלק גדול מחיי ואני שמחה לשתף אתכם בכך מדי פעם...
אני פותחת בהתנצלות לפני כל הקוראים הטבעוניים בבלוג... look away.
גבינות הן חולשה אדירה שלי. הו, כמה שאני אוהבת גבינות!!! אני ממש רוצה לשתף אתכם בערב חווייתי שיצא לי להעביר בקיבוץ בארי בדרום*. גבינות בוטיק הן בכלל נקודה חלשה אצלי, וכל מה שקשור לקיבוצים באיזור הדרום מקבל אצלי נקודות זכות באופן אוטומטי... בעיניי כל תמיכה מסחרית או כלכלית ביישובי עוטף עזה היא מבורכת, ואם מעורבים בכך מעדנים שווים אז מה טוב! אז מה בתפריט? מחלבת "בארי" בקיבוץ בארי, מציעה מבחר ומגוון גבינות העשויות 100% חלב בקר ללא תוספים המיוצרות בעבודת יד. הפרות נמצאות באזור כפרי רגוע ושלו, נהנות מאויר צח (מניסיון) וממזון המיוצר במקום ומרפתות מרווחות ללא רעש סביבתי ונטולות לחץ. התוצאה חלב עשיר בטעם וארומה. מזג האוויר בנגב מאופיין בימים חמים ולילות קרים, המעניקים לחלב את אופיו המיוחד. גבינות הפרימיום מיוצרות באופן ידני ובתהליכים מסורתיים, מתיישנות במשך חודשים ארוכים בחדרי הבחלה מיוחדים, בעלי טמפרטורה ולחות מבוקרים המאפשרים להן לפתח את הטעם המיוחד והאופייני לכל אחת מהן. כעת מחלבת בארי מציעה חנות אונליין לרכישת גבינות המחלבה, בכל הארץ (למעט העיר אילת). לרגל ההשקה יש משלוחים חינם ושלושה מארזים מוזלים ומשתלמים. אם אתם מטיילים באיזור הדרום ומזדמנים לאיזור קיבוץ בארי, שווה מאוד לקפוץ לשם ולהצטייד בכמה חריצי גבינה שווים. קחו לכם בקבוק יין לבן ותהנו מהחיים! המארז המפנק שבתמונה יהיה שלכם תמורת 179 מצלצלים. הגבינות מגיעות במארז מיוחד שומר קור אבל אזהרה - הן נזללות מהר להפליא.
אני אוהבת מאוד גבינות בסגנון גאודה ורוקפור ושתיהן מיוצרות באופן מדוקדק ואיכותי מאוד בבארי. יאמי! גבינה "גררית" מהמחלבה, למשל, היא גבינה בסגנון גאודה גבינה חצי קשה. הגבינה מתיישנת כ- 5 חודשים לפני השיווק. לגבינה ציפוי פלסטי ששומר על הגבינה מפני האוויר החופשי ומונע התייבשות. לגבינה צבע כתום בהיר וטעם פיקנטי עדין מתאים לנשנוש as is, לסנדביצ’ים ולאפייה.
לינק לחנות האונליין - https://beeridairy.co.il/
אם משום מה פספסתם את העובדה שאני במהלך אוגוסט מעלה סרטונים בתדירות גבוהה (ולוגוסט אם תרצו), תהיתי האם יעניין אתכם לראות תכנים רבים יותר בנושא אוכל? מתכונים? הבלוג והערוץ מזמן כבר לא מוקדשים נטו לאיפור וטיפוח וזה מאפשר לי בעצם להראות לכם את כל עולמות התוכן האהובים עליי.
תודה שקראתם!
*הוזמנתי לבארי לצורך הסיקור :)
אני פותחת בהתנצלות לפני כל הקוראים הטבעוניים בבלוג... look away.
תמונת יחצ - מחלבת בארי |
אני אוהבת מאוד גבינות בסגנון גאודה ורוקפור ושתיהן מיוצרות באופן מדוקדק ואיכותי מאוד בבארי. יאמי! גבינה "גררית" מהמחלבה, למשל, היא גבינה בסגנון גאודה גבינה חצי קשה. הגבינה מתיישנת כ- 5 חודשים לפני השיווק. לגבינה ציפוי פלסטי ששומר על הגבינה מפני האוויר החופשי ומונע התייבשות. לגבינה צבע כתום בהיר וטעם פיקנטי עדין מתאים לנשנוש as is, לסנדביצ’ים ולאפייה.
לינק לחנות האונליין - https://beeridairy.co.il/
אם משום מה פספסתם את העובדה שאני במהלך אוגוסט מעלה סרטונים בתדירות גבוהה (ולוגוסט אם תרצו), תהיתי האם יעניין אתכם לראות תכנים רבים יותר בנושא אוכל? מתכונים? הבלוג והערוץ מזמן כבר לא מוקדשים נטו לאיפור וטיפוח וזה מאפשר לי בעצם להראות לכם את כל עולמות התוכן האהובים עליי.
תודה שקראתם!
*הוזמנתי לבארי לצורך הסיקור :)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה